Asistentii sociali din Focsani au sarbatorit victoria primarului Misaila in fata sediului PSD: "Ei ne-au platit lumina la bloc. Il iubeste Dumnezeu pe Misaila si o sa iasa"

In jur de 20 de persoane s-au adunat noaptea trecuta in fata sediului PSD din Focsani pentru a sarbatori victoria primarului Cristi Misaila.

Editor: Viorela Precupas luni 06 iunie 2016 , 17:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Imediat dupa inchiderea urnelor de vot, cei 20 de asistenti sociali, care locuiesc in blocul G2, denumit si blocul NATO, s-au adunat in fata sediului PSD din Focsani pentru a-l sustine pe candidatul PSD Cristi Misaila

"Ei ne-au ţinut şi ne-au plătit lumina la G2.

Domnul Marian Oprişan a fost un om bun şi cu suflet mare. Nu a fost persoană care să nu ajungă la el şi să nu o ajute. Pe Misăilă o să-l ajute Dumnezeu şi o să iasă", a spus una dintre femeile care au venit în faţa sediului PSD pentru adevarul.ro.

Iar rezultatul votului a confirmat aşteptările asistaţilor social din Focşani, fotoliul de primar fiind câştigat de Cristi Misăilă, cu 41,5%, liberalul Ion Ştefan, care s-a autodeclarat prea devreme primar, obţinând doar 32,7%.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si