Scandalul a început de la casa închiriată care a devenit centru comunitar, dar care era urmărită de mai mulți indivizi în acest timp.

Asistenții sociali au rămas înmărmuriți după gesturile familiei care își dorea casa, chiar dacă proprietara imobilului le-a refuzat vânzarea.

Citeste si: O studentă din Nigeria a fost omorâtă în bătaie și incendiată de colegi. Motivul halucinant pentru care a fost ucisă

”Tot județul București știe de ea ce a făcut, mi-a mâncat casa, ai distrus târgul cu ea”, spune agresoarea.
Reprezentanții asociației au încercat să oprească scandalul, însă familia nu a încetat.

Citeste si: Familie atacată în propria casă, de mai mulți indivizi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”O să vedeți, dacă o sa fii în viață, urmăresc unde ești și nu știu ce se întâmplă cu tine, dar te rog să spui sus acolo

Du-te dacă vrei și închiriază casa la ăia că te așteaptă. Niciodată nu o să stai tu cu ăla, îi taie capul cu toporul numai să veniți”, a amenințat într-un apel telefonic femeia.

”Nu mă interesează, mă duc, mă duc, dă-te la o parte. Băi, jur că dacă îți dau o piatră în cap...”, striga nervos unul dintre agresori.

O familie a fost atacată în propria casă 

O familie din localitatea Idrici, Vaslui, a fost atacată în propria casă de un grup de bărbați care terorizează întreaga localitate.

O familie din Vaslui a fost bătută de un grup de bărbați.

Incidentul ar fi pornit de la o datorie de câteva sute de lei. Scandalul a fost provocat de un grup numeros de tineri, care au consumat alcool înainte.

Citeste si:  Bătaie sângeroasă la Bârlad. Victima are o fractură deschisă

Aceștia au început să îl bată pe un tânăr de 26 de ani, apoi au scos un cuțit, iar victima s-a ales cu o tăietură pe față.
După incident,  persoanele violente  au mers la un magazin din sat, unde s-au întâlnit cu fratele victimei pe care l-a luat la bătaie cu sticle goale.

Citeste si: Scandal cu bâte şi topoare între două clanuri din Prahova. Unul dintre participanți a fost înjunghiat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si