Asistentului condamnat pentru că seda paciente și apoi le viola, eliberat condiționat

Viorel Milcu a fost condamnat definitiv anul trecut de Curtea de Apel Galaţi la opt ani de închisoare pentru că a violat mai multe paciente în timp ce erau internate în unitatea medicală. Aflat în perioada de executare a pedepsei, bărbatului i-a fost acceptată cererea de eliberare condiţionată.

Author: K.B. marți 10 decembrie 2019 , 17:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Judecătoria Brăila a admis cererea de eliberare condiţionată pentru Viorel Milcu.
"Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Milcu Viorel. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Milcu Viorel din executarea pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 1700/2017 a Judecătoriei Brăila, dacă nu este arestat în altă cauză.

Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare", este soluţia pronunţată de Judecătoria Brăila.
Judecătoria Brăila este a doua instanţă, după Tribunalul Brăila, care admite cererea de eliberare condiţionată formulată de fostul asistent al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Viorel Milcu.

Citeste si: Drumul spre ”libertate”, povestit de Nadia Comăneci. Detalii neștiute despre evadarea sa din 1989: ”Am sărit 7 garduri ghimpate. Nu alergați, că vă împușcă!”

Citeste si: Ludovic Orban: Astăzi demarăm procedura angajării răspunderii guvernului pe trei proiecte legislative

Citeste si: Petruța Gheorghe a murit. Fiica ei este o cântăreață celebră

Poliţiştii au audiat zeci de paciente care au fost internate în secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Brăila începând cu anul 2010, cele mai multe confirmând comportamentul deviant al asistentului medical.
Potrivit unor informații din anchetă, asistentul le administra somnifere pacientelor apoi profita de ele.

 

Bărbatul a fost arestat preventiv în 2015 după ce o adolescentă de 17 ani a depus plângere împotriva acestuia, acuzându-l că a sedat-o în timp ce se afla internată pentru o operaţie de apendicită şi a violat-o, rezultatele probelor ADN confirmând acest lucru.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si