Asociatia Suporterilor Fenerbahçe, o celebrare a succesului si prieteniei

In acest weekend, a avut loc aniversarea celor 18 de ani de la infiintarea Asociatieia Suporterilor Fenerbahçe, cunoscuta echipa de fotbal a Turciei. A fost o celebrare a prieteniei si a pasiunii pentru fotbal, iar invitati au fost suporteri ai echipei Fenerbahçe, vedete, numeroase personalitati de business. Evenimentul prestigios a fost onorat de prezenta Ambasadorului Republicii Turcia la Bucuresti, Excelenta Sa Füsun Aramaz.

K.B., luni 23 septembrie 2019 , 13:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Excelenta Sa Füsun Aramaz, Ambasadorul Truciei la Bucuresti, alaturi de vedetele Kanal D – Cristina Mihaela Dorobantu si Victor Slav  

Vedetele Kanal D Cosmin Cernat, Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu au fost, de asemenea, prezenti la eveniment, au primit tricourile echipei Fenerbahçe, cu semnaturile membrilor acesteia, si s-au bucurat de o atmosfera relaxata, impartasind din experientele din lumea fotbalului. 

Tatal meu, care a jucat fotbal,  imi spunea ca as fi putut ajunge un fotbalist talentat.  Este o onoare pentru mine sa primesc acest tricou”, a spus Cosmin Cernat.

 Adem Tosun – Presedinte al Asociatiei Suporterilor Fenerbahçe, Victor Slav si Cosmin Cernat primind tricourile echipei Fenerbahçe

„<Imi place  dansul>, dar imi place si fotbalul, jucam si eu cand eram mica <patratica> (n.r. varianta de fotbal, se joaca pe un perimetru foarte restrans), chiar stiam sa lovesc mingea asa cum trebuie”, a rememorat Cristina Mihaela din experientele ei cu balonul rotund.

Cosmin Cernat si Adem Tosun

Victor Slav a povestit, la randul lui, ca a jucat fotbal in copilarie si ca aceasta pasiune e impartasita si de tatal lui.  „Tata e pasionat de fotbal, avem dialoguri foarte interesante cu el pe aceasta tema. Sunt foarte bucuros si mandru sa port acest tricou al  unei echipe legendare: Fenerbahçe”, a adaugat prezentatorul show-ului „Imi place dansul” .

Dreapta la stanga: Cristina Sava - Director Marketing si Comunicare Kanal D; Victor Slav – prezentator Kanal D „Imi place dansul”; Cristina Mihaela Dorobantu – prezentatoare „Imi place dansul” Kanal D; Adem    Tosun – Presedinte al Asociatiei Suporterilor Fenerbahçe; Aziz Karaca - Radio Impuls Regional Sales Director; Mihaela Manole – PR Manager Kanal D; Cosmin Cernat- vedeta Kanal D

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si