Asta ar putea sa fie o decizie istorica luata de Apple! Va lansa produse noi o data la trei ani! Afla motivul!

Gigantul american producator de echipamente electonice, Apple, vrea sa isi regandeasca strategia in ceea ce priveste scoaterea pe piata a noi modele de telefoane.

C.I.P., miercuri 01 iunie 2016 , 15:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daca pana acum americanii faceau un produs nou anual, acum vor sa isi regandeasca total strategia. Conform unor surse asiatice, cei de la Nlkkei Asian Review, Apple urmeaza sa scoata produse noi o data la trei ani pentru ca interesul cumparatorilor pentru produsele lor a scazut extrem de mult in ultima perioada.

Ei au determinat ca problema faptul ca iPhone-urile nu se schimba drastic de la an la an, ele fiind doar partial imbunatatite ca soft, lucru ce ii face pe clienti sa nu isi schimbe mobilele.

Asa ca, daca aceasta informatie se dovedeste a fi adevarata, iPhone 7 ar urma sa fie un telefon revolutionar, dar nu va fi urmat de serii ca 7s, ci direct de iPhone 8, dar asta abia in 2019.

Apple a schimbat design-ul iPhone, dupa mult timp, asta de la varianta 4, la varianta actuala, 6, in rest fiind vorba de doar mici ajustari de soft si design.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si