Asta e secretul celor mai buni caltabosi - Reteta de care te vei indragosti pe loc
Sarbatorile de Iarna se apropie cu pasi repezi si toate gospodinele vor sa fie pregatite ca masa sa fie bogata si extrem de delicioasa. Noi venim in sprijinul tau si iti dam o reteta de caltabosi de-a dreptul senzationala.

Desi retetele se deosebesc in functie de regiune, aceasta reteta o poti face oricand si cu siguranta nu vei da gres. Mirodeniile potrivite si organele de porc pe care le vei folosi vor contribui la gustul irezistibil al caltabosului.
Ingrediente:
2,5 kilograme de maruntaie de porc (ficat, rinichi, splina, inima) - Asigurate sa fie cat mai lipsite de grasime.
250 de grame de carne de porc
700 de grame de ceapa alba
1 cana de orez
4 foi de dafin
1 capatana de usturoi
1 lingura de nucsoara macinata
1 lingura de boabe de ienibahar macinat
100 de grame de untura de porc
sare
piper negru si o lingura de piper boabe
Mate de porc - Extrem de bine spalate.
Mod de preparare:
Se spala bine organele, se despica rinichii si se clatesc de mai multe ori cu apa rece. Se elimina zgarciurile si bila de pe ficate. Mai multe despre modul de preparare ai AICI (cevabun.ro)





