Sunt multe de spus despre ce a insemnat Cristian Topescu pentru televiziune, radio sau presa din Romania, dar o esenta a acestor lucruri a fost surprinsa in totalitate de catre o postare facuta pe retelele de socializare de catre unul dintre oamenii care l-au apreciat enorm.

Narcis Drejan, realizator la Sport Total FM, a scris atat de frumos despre moartea celui care a fost Cristian Topescu. "Cristian Topescu a murit astazi! Am apucat sa vorbesc cu familia in aceasta dimineata si nu erau deloc vesti bune.

Eu pastram o legatura foarte stransa, luna de luna maă vedeam cu el pentru a culege editorialul din 100% Sport.

Imi spunea ca e din ce in ce mai sanatos, ca analizele sunt bune, ca nu are motive sa se teama, desi ascundea o boală lunga.

M-a sunat şi de ziua mea să-mi spună la mulţi ani, de fapt, din 2003, de când m-am angajat la ProSport, aveam o relaţie foarte apropiată. An de an îl sunam sa-i zic la multi ani, la fel si el, un an nu m-a uitat. Un exemplu, un om exceptional, care n-a facut rau nimanui, tati, si cu care am colaborat excelent in ultimii 16 ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Va dati seama, eu am vorbit cu el saptamana trecuta si-mi spunea ca luna asta sa nu-i mai punem editorialul in revista, ca nu se simte in stare, sa-l scuzam, dar ca va reveni ulterior.

Mai jos aveti si editorialul lui Cristian Topescu, ultimul, sampion.

Nici nu stiu ce sa mai spun, sunt foarte trist si abia imi gasesc cuvintele.

Cand nimeni nu-l baga in seama, tot eu il sunam la Sport Total FM, tot eu trageam luna de luna sa apara in paginile revistei noastre...pentru ca il apreciez enorm, pentru ca era o placere sa stau cu el la telefon. E adevarat ca-n ultima perioada imi povestea aceleasi lucruri, dar pentru mine aveau o insemnatate incredibila.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe cel care ne-a indrumat in meseria de jurnalist!",
a scris acesta pe profilul personal de Facebook, acolo unde a postat si o pagina din ultimul editorial scris de Cristian Topescu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si