Alexandru Arsinel are parte de un final de an de cosmar. Dupa ce le-a pierdut pe Stela Popescu si pe Cristina Stamate, ambele angajate ale Teatrului „Constantin Tanase”, celebrul actor are din nou probleme din cauza locatarilor din blocul in care se afla un depozit al institutiei pe care o conduce. Este vorba despre magazia pentru recuzita din Bulevardul Basarabiei, acolo unde vecinii sunt de-a dreptul revoltati ca directorul Arsinel nu a platit cotele de intretinere.

Scandalul dintre Arsinel si vecinii teatrului dureaza de cativa ani si, culmea, nu a fost provocat de actor. Asta pentru ca spatiile sunt ale Primariei Municipiului Bucuresti, care este, de altfel, si proprietarul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”. In momentul in care „municipalitatea” a uitat sa plateasca cotele la intretinere, vecinii „i-au sarit in cap” lui Arsinel, pentru ca era managerul teatrului.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Scandalul a ajuns in tribunal. Asociatia a inregistrat doua plangeri impotriva Primariei Municipiului Bucuresti, cu Teatrul „Constantin Tanase” chemat in garantie. Amadoua au fost castigate de Asociatie, instanta hotarand ca atat teatrul cat si primaria sa plateasca cate 3.258

lei pentru perioada decembrie 2014-decembrie 2015.

Teatrul condus de Arsinel a facut apel, insa acest lucru nu a schimbat prea mult datele problemei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si