Astăzi, de la 19:00, noi episoade ale producțiilor tale preferate vor fi difuzate simultan pe canalul de YouTube theXclusive

Astăzi, de la 19:00, noi episoade ale producțiilor tale preferate vor fi difuzate simultan pe canalul de YouTube theXclusive. #Cătălin Cazacu este ucenic la tăbăcărie, Tudor Sișu se destăinuie “În oglindă”, Roxana Vancea face spectacol în bucătărie…

Author: Razvan Ilie luni 28 iunie 2021 , 12:34

Nu pierde lansarea noilor episoade ale emisiunilor create special pentru canalul de YouTube theXclusive, difuzate simultan, în această seară, de la ora 19:00!
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astăzi, la ora 19:00, noi episoade ale producțiilor tale favorite-  “CazaCU Muncă Grea”, “În Oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well Done”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește” – vor fi difuzate simultan pe  canalul de YouTube theXclusive.

Citeste si: Povestea terifiantă a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor, la „În oglindă”, emisiune difuzată exclusiv online, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive

Cătălin Cazacu face ucenicie la tăbăcărie, vedeta va accepta o nouă provocare și va experimenta, timp de o zi, greutățile întâmpinate de un lucrător în domeniul prelucrării pieilor și blănurilor.

Nu pierde lansarea noilor episoade ale emisiunilor create special pentru canalul de YouTube theXclusive, difuzate simultan, în această seară, de la ora 19:00!

La “În oglindă”, Mihai Ghiță ne va surprinde, din nou, cu o poveste de viață demnă de un film, spusă cu emoție de rapper-ul Tudor Sișu.

Alexandra Ungureanu îl are invitat la duet pe Paul Ananie, Roxana Vancea face spectacol în bucătărie, la “Well Done”, sub atenta supraveghere a lui Chef Florian Lazăr.

Mircea Eremia trece prin experiența “Detectorului de minciuni”, iar Mihaela și Marian Crăciun ne poartă într-o nouă călătorie de senzație în însoritul Bodrum, la “Călătorește, trăiește, iubește”.

Nu pierde lansarea noilor episoade ale emisiunilor create special pentru  canalul de YouTube theXclusive,  difuzate simultan, în această seară, de la ora 19:00!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si