Actor și cântăreț de meserie, Liviu Vârciu este născut la data de 17 martie 1981, în Constanța. Însă nu este singurul aniversat din familia lui, căci și Anda Călin, iubita actorului, femeia care i-a dăruit doi copii, împlinește și ea o frumoasă vârstă, pe data de 31 martie, și anume 31 de ani.

Cine este, de fapt, Liviu Vârciu

Liviu Vârciu este vedetă de televiziune, din show-uri precum "Te cunosc de undeva", "Asia Express" sau "Serviți, va rog!".

Liviu este însă în showbiz de mai bine de două decenii. În anul 1998 a înființat, împreună cu Aurelian Ciocan, trupa L.A., după care l-au cooptat în acest proiect muzical și pe Adrian Zainea.

Citeste si: Celebra cântăreață Gabi Luncă, internată la ATI cu coronavirus. "Virusul nu te întreabă cine ești"

La un an de la înființare, împreună cu casa de discuri Alpha Sound, au lansat pe piață muzicală albumul "Femeia", care a bătut toate recordurile de vânzări de până atunci, de pe piață muzicală românească. Au urmat alte trei albume marca L.A., care au beneficiat de același succes răsunător în materie de vânzări.

Liviu Vârciu are o relație cu Anda Călin din 2016, iar din 2019 cei doi locuiesc împreună în casa pe care artistul a ridicat-o la Băneasa, după ce și-a vândut apartamentul pentru a-l ajuta cu bani pentru pelicula ”Zăpadă, ceai și dragoste”. Cei doi au doi copii, o fetiță pe nume Anastasia și un băiețel care a venit pe lume la sfârșitul lunii mai.

Liviu Vârciu și Anda Călin

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Liviu Vârciu a fost căsătorit între 2009 și 2010 cu Adelina Pestrițu.

Dintr-o scurta relație cu Ramona Teiceanu, Liviu Vârciu are o fiică, Carmina. Din 2016 are o relație cu Anda Călin. A doua fiică a acestuia, Anastasia, s-a născut în 2017. În anul 2020, se naște al doilea copil al cuplului, un băiat.

Citeste si: Cum a slăbit Roxana Nemeș peste 15 kilograme. Ce dietă a urmat Faimoasa din emisiunea Survivor România 2021

Liviu Vârciu și Anastasia, fetița lui

Cine este fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

A rtistul are o fiică mai mare pe nume Carmina, în vârstă de 18 ani, o brunetă incredibil de frumoasă. Fata își moștenește la frumusețe atât tatăl, cât și mama, pe Ami Teiceanu.

Din puținele fotografii postate pe rețelele de socializare, Carmina și Liviu Vârciu par a avea o relație perfectă tată-fiică. Își zâmbesc cu subînțeles, se țin în brațe și par că se bucură de fiecare secundă petrecută împreună. N-au vorbit prea mult în public despre relația lor, însă totul părea că merge ca pe roate și că cei doi au reușit să recupereze timpul pierdut, respectiv anii în care au fost departe unul de celălalt.

 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si