Yeliz continua demersurile pentru a-l face pe Emre sa-si piarda increderea in Hicran. Profitand de faptul ca frumoasa bona a pregatit o actiune la care va participa Melek, Yeliz considera ca este momentul sa treaca la fapte. Logodnica lui Emre abia asteapta sa fie martora <dezastrului> pe care il preconizeaza a se petrece.

Citește și: Armin Nicoară a făcut dezvăluiri impresionante, duminică, la Kanal D2, la “În oglindă”. “Acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”

Desi nu vrea sa recunoasca, Emre da semne ca s-a indragostit de Hicran si este in asentimentul acesteia cu tot ceea ce tine de buna crestere a fiicei lui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: „Familia Borgia”- Detalii captivante din culise oferite de Tom Fontana, scenaristul și producătorul serialului difuzat la Kanal D2

Yeliz reuseste sa creeze o situatie neplacuta in care victima va deveni Melek, iar Emre, fara sa stea pe ganduri, va lua masuri drastice impotriva lui Hicran.

Citește și: Astăzi, la Kanal D2, de la ora 18:00, în “Instinct de mamă”, Hicran, ”salvată”de Melek

Nu ratati, astazi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “ Instinct de mama ”, la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si