Astea sunt cele mai periculoase poziţii sexuale pentru bărbaţi. Stilul preferat de sex al românilor provoacă cele mai multe fracturi de penis

Un grup de cercetători brazilieni au realizat un studiu intitulat "Relaţia dintre poziţiile sexuale şi gravitatea fracturilor penisului", iar acest studiu a demonstrat că anumite poziţii sexuale preferate de bărbaţi pot duce la fracturi ale penisului.

C.I.P., joi 06 decembrie 2018 , 14:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Studiul s-a făcut pe un eşantion de 90 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 66 de ani, persoane care, la un moment dat, au suferit fracturi de penis. Aceştia au fost împărţiţi în şase categorii de incidente ce pot duce la acest tip de fracturi.

Pe baza cercetărilor realizate în timpul studiului s-a aflat că poziţiile sexuale care au produs fracturi de penis sunt şi cele mai banale şi cele care sunt preferate de toată lumea.

În topul întocmit de cercetătorii brazilieni, cea mai periculoasă poziţie sexuală este poziţia "pe la spate". În 445 dintre cazuri, bărbaţii care au participat la studiu au suferit fracturi ale penisului. Asta se datoreaază faptului că penisul bărbatului se loveşte de perineul femeii, iar fractura de penis provocată este una deosebit de gravă.

Pe locul doi se situează poziţia misionarului. 25% dintre fracturile de penis cauzate de această poziţie sunt din cauza sexului puternic şi fără control. Penisul loveşte osul pubian şi aşa se ajunge la fractură.

Pe locul 3 este poziţia femeia deasupra. Numai 10% dintre aceste cazuri sunt cauzate de această poziţie.

Cum se manifestă o fractură de penis

Este o traumă pentru penisul bărbatului. În peste 50% din cazuri se manifestă prin dureri cumplite şi umflături ale organului genital. Există şi cazuri cand uretra poate fi afectată. Multe persoane care au suferit această traumă s-au confruntat cu disfuncţii erectile pe o perioadă îndelungată. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si