Astrologie august 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Aspecte astrologie august 2022. Ultima lună de vară vine cu aspecte astrologice importante, sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord.

Author: Madalina Grigore luni 01 august 2022 , 14:11

Aspecte astrologie august 2022

Astrologie august 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aspecte astrologie august 2022. Luna august 2022 vine cu o serie de aspecte astrologice importante menite să schimbe viețile zodiilor. Fie că este vorba despre comunicare, iubire, detșare sau mai multă muncă, luna august va fi reprezentată de un fenomen: intrarea lui Mercur în Gemeni.

Cele mai importante aspecte astrologice ale lunii august 2022

Iată care sunt cele mai importante aspecte astrologice ale lunii august și ce semnifică fiecare!

Aspecte astrologie august 2022

Astrologie august 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Mercur în Fecioară- 4 august

Mercur, planeta comunicării, ajunge în cel de-al doilea său domiciliu și ne va transforma în adevărați profesori de matematică, logică și economie. Zodiile vor fi mai atente la cuvintele pe care le vor folosi, se vor axa să fie optimi și eficienți și vor pune accentul pe disciplină.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Venus în Leu- 11 august

Apare acea iubire pasională, zodiile vor iubi cu înflăcărare și vor deveni teatrale în momentele intime. Atunci când planeta iubirii se află în cel mai solar semn, ne dorim totul sau nimic. Totul pornește de la iubirea față de propria persoană. Cu cât ne apreciem și avem o părere mai bună despre propria persoană, cu atât vom fi mai bine văzuți de cei din jurul nostru.

Venus în Leu adoră petrecerile, podoabele, cuvintele mărețe și pofta de viață. Sunt șanse să ne îndrăgostim de cele mai narcisiste persoane.

Lună Plină în Vărsător- 12 august

Luna Plină va sta în semnul lui Saturn, cu mici semne din partea lui Uranus. Cele mai afectate zodii vor fi cele cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Aceștia vor fi nevoiți, fie că vor sau nu, să se rupă de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. 

Citeste si: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Pot fi puși în situația de a renunța la persoane care nu le oferă nimic bun și îi țin blocați în trecut.

Mercur intră în Gemeni- 20 august

Poate fi considerat unul dintre evenimentele-cheie ale anului 2022. În mod normal, Marte stă doar 2-3 zile într-o zodie. Dar de data aceasta va sta în Gemeni până pe 25 martie 2023 și va retrograda în perioada 30 octombrie- 12 ianuarie.

Marte în zodia Gemeni vine cu soluții și curajul de a face schimbări. Începem să studiem noi domenii și să experimentăm cât mai mult. Suntem cuprinși de stări de confuzie și nehotărâre, este singura modalitate prin care putem schimba ceva.

Soarele ajunge în zodia Fecioară- 23 august

Din punct de vedere astrologic vacanța s-a terminat. Ne întoarcem cu bateriile încărcate la locul de muncă, facem planuri, curățenia de toamnă și punem la punct cămara. Totodată, vom pune accentul pe economie și pe un stil de viață mai liniștit.

Citeste si: Lună Plină august 2022: Momentul astrologic care ne dă viaţa peste cap!

Aspecte astrologie august 2022

Astrologie august 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Mercur intră în Balanță- 26 august

Perioada va fi reprezentată de negociere, diplomație și bune maniere. Ne vom da seama că doar prin vorbe frumoase putem câștiga ceea ce ne-am propus. Modul în care vorbim ne va preocupa, dar vom deveni mai evitanți. Ne va lua ceva timp până când vom găsi și vom lua decizia corectă pentru propria persoană.

Lună Nouă în Fecioară- 27 august

Este cea mai bună zi pentru a face curățenie, de orice tip. Fie că vorbim despre curățenia în gospodărie, la serviciu sau în relațiile personale este o zi perfectă pentru astfel de activități. Tot în această zi începem să avem mai multă grijă de sănătatea noastră și de rutina zilnică pe care o avem.

Citeste si: „Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!” Alex Ashraf a dat cărțile pe față! Ce a spus despre divorțul de Oana Zăvoranu, după ce bruneta l-a acuzat de infidelitate- kfetele.ro

Citeste si: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop de weekend 30- 31 iulie 2022: Ce ne recomandă astrele? Mare atenţie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si