Astrologul Ioan Burculeţ a prevăzut arestarea Elenei Udrea şi a Alinei Bica! Specialistul spune acum ce se va întâmpla cu ele în următoarea perioadă! Urmează şi un dezastru în lumea politică

Cu doar câteva zile înainte ca Elena Udrea şi Alina Bica să fie reţinute în Costa Rica, specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a anunţat că vor avea loc arestări importante.

Webeditor: Mihai Dragan Author: C.L. vineri 05 octombrie 2018 , 20:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Arestarea celor două (n.r. Elena Udrea şi Alina Bica) este doar începutul a ceea ce va urma din 13 octombrie. Vor fi multe arestări. Poliţia va bătea la uşa multora. Se vine şi se rade tot până în 2019. Vor fi schimbări importante din punct de vedere politic”, ne-a declarat specialistul în Astrologie, Ioan Burculeţ.

Specialistul crede că Elena Udrea şi Alina Bica, româncele arestate în Costa Rica, unde credeau că sunt în siguranţă, vor fi aduse în curînd şi în ţară.

În previziunea pentru luna octombrie, Ioan Burculeţ scrie pe blogul său, Constelaţia Destinului că este o lună a schimbărilor.

Citeste si: „Eliminați-mă”. Lorena a ajuns la capătul răbdărilor! Concurenta este deranjată de glumele nesărate pe care Laurențiu le face cu alte fete din casă. Laurențiu pune piciorul în prag și o acuză că joacă teatru- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

"Vor urma o serie de arestări în care vor fi implicate nume grele din ţara noastră şi independente de voinţa persoanelor implicate în jocul Destinului şi funcţiile de conducere, acestea vor fi vizibile.
Un interval şi mai interesant conform astrogramei României şi care vrem sau nu, ea va funcţiona aşa cum s-a manifestat ca de fiecare dată în contextul evenimentelor importante din ţara noastră.

Nici imaginea preşedintelui nu va rămâne neatinsă, însă spre deosebire de actuala formă de guvernare, dincolo de toate aspectele subtile care se vor încerca la adresa instituţiei pe care acesta o conduce şi al dânsului personal, Destinul României aduce un factor de protectie. Când spun protecţie din punct de vedere astrologic, cineva îi va aduce acuzaţii grave sau şi-ar dori să denigreze popularitatea acestuia. În concluzie, luna octombrie pentru ţara noastră va fi una a schimbărilor şi imaginea atât în plan internaţional dar şi în interiorul ţării va fi una afectată. Va fi luna arestărilor vizibile în care greşelile din trecut se plătesc aici şi acum, pur şi simplu, justiţia providenţială, în care actualul factor destabilizator va fi pedepsit de către Destin, mai mult arestările cu răsunet care vor urma aduc pe ultima sută de metri reconfigurarea într-o direcţie de constructivitate a ţării noastre aşa cum se pregăteşte să o ofere configuraţia şi traseul astrologic al anului 2019”, a scris specialistul in astrologie, Ioan Burculeţ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si