Bărbatul înarmat a deschis focul, joi, într-un magazin alimentar din Collierville, statul Tennessee din SUA, ucigând o persoană și rănind cel puțin 12 oameni  înainte de a se împușca mortal, a transmis poliția locală, potrivit CNN.

Citeste si: Avion cu șase persoane la bord dat dispărut de pe radare în Extremul Orient Rus

Atacatorul s-a sinucis înainte de sosirea poliției

Incidentul s-a produs ziua în amiaza mare, într-un cartier periferic al orașului Memphis din Tennessee. Angajații magazinului s-au ascuns în birouri sau chiar în camere frigorifice până la sosirea poliției.  

Șeful poliției din Collierville, Dale Lane, a declarat într-o conferință de presă că poliția a ajuns la magazinul Kroger la ora 13:34. ora locală, la aproximativ patru minute de la primirea raportului de împușcare, ajutând transportarea victimelor la spital și evacuarea zonei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un atac armat a avut loc la o universitate din Rusia. Studenții au baricadat ușile pentru a a se feri de atacator

Panică în rândul angajaților din supermarket

Rănile celor 12 victime, „foarte grave”

Poliția a transmis că atacatorul a murit și se crede că a fost ucis de o rană auto-provocată. El a mai spus că rănile victimelor sunt „foarte grave”.

Citeste si: Atac armat în Anglia: șase morți, printre care și un copil

Departamentul de Poliție din Collierville a declarat pe Twitter că este în derulare o anchetă criminalistică. Se au în vedere mai multe piste, inclusiv cea teroristă, dar cel mai probabil este vorba de răzbunarea unui fost angajat al lanțului de magazine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si