Atac cu cărămizi și împușcături în Ilfov înainte de alegerile locale: ”A intrat pe poartă și a tras cu gloanțe”

Într-o localitate din aproprierea Bucureștiului a fost scandal în plină stradă cu împușcături și aruncat de pietre. Peste câteva zile, în acea localitate vor fi alegerile locale. Oamenii au fost amenințați că nu vor să voteze cu PSD.

Author: Andreea Bolocan luni 14 iunie 2021 , 18:13

Atac armat în Ilfov campanie electorala PSD
Atac armat în Ilfov[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Incidentul a avut loc luni, 14 iunie 2021, în localitatea ilfoveană Cozieni, acolo unde vor fi alegeri locale peste câteva zile.

Fratele unuia dintre candidați ar fi scos pistolul și ar fi tras. Poliția și mascații sunt prezenți la fața locului. Oamenii legii au ridicat gloanțele de pe jos, iar localnicii au ieșit în stradă.

Pistolarul ar fi dispărut la scurt timp după atac

„Ar trebui să ne intereseze dacă e răfuială politică pentru că atunci avem reprezentarea clară a ceea ce înseamnă politica în România. Adică vin cu orice preț la putere prin fraudă, prin armament, nu contează lupta democratică. Alte concluzii nu poți trage. Contează cine fură. Trebuie să ne intereseze dacă motivul a fost politica. Vorbim de tulburarea liniștii publice, de punerea în primejdie a siguranței publice. Ar trebui urgent, după primele verificări și primele probe, să mergem cu reținere.

Altfel nu se mai poate în țara asta. E pericol clar. Nu ai voie să folosești armamentul în stradă ”, a declarat Dumitru Coarnă, deputat social democrat și fost lider al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), la România Tv.

Împușcături în Ilfov[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Crimă teribilă: doi copii și un bătrân au fost uciși pe loc

”Sunt amenințat în fiecare zi de fratele candidatului de la PSD”

Una dintre victime a declarat faptul că este amenințată îm fiecare zi de către fratele celui care candiddează pentru PSD, dar și de fratele acestuia.

Au aruncat cu pietre[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bătaie cu ciocane, săbii și macete în plină zi. Un bărbat și-a pierdut viața

”Sunt amenințat în fiecare zi de fratele candidatului de la PSD și de fiul său. Azi a venit peste mine cu tatăl lui că de ce nu votez cu fratele lui de la PSD și că de ce am pus banner cu candidatul e la PNL. A venit peste mine, a tras cu pistolul. A intrat pe poartă, a aruncat cu pietre în curte. A tras cu gloanțe și apoi a fost luat de cei de la Poliție. Avem copii mici aici. Nu am mai avut conflicte cu ei. Conflictul a pornit de la faptul că nu vrem să votăm cu PSD”, a spus una dintre victime.

După primele verificări, s-a stabilit că persoana care a făcut apelul la 112 ar fi fost ameninţată de către doi bărbaţi, în vârstă de 48 şi 21 de ani, care, totodată, ar fi aruncat cu pietre în direcţia ei, în timp ce aceasta se afla pe stradă, iar unul dintre ei ar fi tras 3 focuri, în plan vertical, cu un pistol. Din fericire, agresorii au fost identificaţi, fiind în custodia Poliţiei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si