Atac la banii lui Liviu Dragnea! Veste proastă primită de fostul șef PSD în spatele gratiilor

Liviu Dragnea are păarte de o răstrunare neplăcută de situație în procesul pe care-l are cu protestatrul Marian Ceaușescu.

Radu Constantin, vineri 14 iunie 2019 , 08:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marian Ceaușescu (Moroșanu Tivilic pe numele lui real) a reușit să repună pe rol procesul prin care îi solicită suma de 45.000 lei lui Liviu Dragnea, după ce inițial judecătorii îi respinseseră cererea. Cunoscut ca unul dintre protestatarii ”de top” din România, Marian Ceaușescu s-a făcut remarcat recent printr-un schimb dur de replici cu Gabriela Firea, la finalul căreia a fost amenințat cu procesul de Primarul general al Capitalei.

Citeste si: Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Penitenciarul Jilava

Marian Ceaușuescu l-a dat în judceată la începutul acestui an pe Liviu Dragnea și i-a solicitat daune morale după ce a fost numit ”securilă” de către fostul lider PSD. În martie, Judecătoria Sectorului 3 i-a respins cererea protestatrului, însă o lună mai târziu, Ceaușescu a reușit să obțină admiterea reexaminării cererii cu privire la încheierea inițială. Prin această decizie, dosarul a ajuns la completul inițial investit, iar procesul civil împotriva lui Liviu Dragnea se va relua peste o săptămână.

Dragnea către Ceaușescu: ”La pușcărie mergi tu, securilă”

Cererea de chemare în judecată vine după ce, la începutul lunii februarie, după ce protestatarul l-a huiduit pe Liviu Dragnea la ieșirea de la o ședință a Asociației Municipiilor din România, liderul PSD i s-a adresat cu "Securilă". „Câți bani ai furat? (...) La pușcărie” - a fost mesajul pe care protestatarul l-a strigat atunci când Liviu Dragnea a ieșit de la discuțiile cu primarii de municipii. „La pușcărie să mergi tu, securilă! Direct!” - a fost răspunsul liderului PSD.

Marian Moroșanu, poreclit "Ceaușescu", solicită ca președintele PSD să-i prezinte scuze publice, la o oră de maximă audiență, "la posturile de televiziune care au difuzat știrea, cu arătarea faptului că acuza de securist a fost nedreaptă și lipsită de orice temei".

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si