„Eu sper ca ai noştri colegi să nu se delimiteze de el şi să nu uite că în acest partid foarte mulţi au căzut la datorie în bătălia pe care am dus-o noi pentru democraţie şi împotriva sistemului paralel. Sunt foarte mulţi colegi acre au suferit. Sunt foarte mulţi colegi în ţară la momentul de faţă care suferă. Sper ca partidul să nu uite că în această bătălie foarte cruntă mulţi dintre colegii noştri au suferit împreună cu familiile și copiii lor.

Este obligatoriu să nu uităm”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena3.

Citeste si: Liviu Dragnea a primit o veste extraordinară în pușcărie. Este vorba despre iubita lui, Irina

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Întrebat dacă Liviu Dragnea a fost șocat de delimitarea unor lideri din PSD, Ștefănescu a spus: „Probabil”.

Citeste si: Liviu Dragnea e păzit 24 de ore din 24 pentru că intră în categoria deţinuţilor vulnerabili

El a adăugat că Liviu Dragnea încearcă să nu se uite prea mult la televizor: „Presupun că nu se uită tocmai din acest motiv şi încearcă, ca orice om aflat la mare suferinţă şi la mare anaghie- şi ştim foarte bine că e un deţinut politic în acest moment, pentru că dosarul său a fost o

mizerie de la un cap la altul, cusut cu aţă albă de la un cap la altul şi toţi ştim în partid lucrul ăsta. Ştie tot electoratul nostru. Vă daţi seama, prinzi anumite sentimente când vezi că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care îl conduci şi l-ai dus la victorie de cel puţin două ori într-un moment în care România avea nevoie de patrioţi, de un mesaj de unitate, de românism în primul rând.
Credeţi-mă că nu cred că se uită la televizor foarte des, încearcă să nu se uite”, a spus Codrin Ștefănescu, conform digi24.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si