Anul acesta se împlinesc 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, însă Marian, fratele artistei este în continuare extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat cu sora lui. Bărbatul îl consideră în continuare vinovat pentru această dramă pe Petru Mircea, soțul artistei. Marian manole nu-l poate ierta pe ”văduv” nici de faptul că mama Mădălinei a plecat dintre noi fără să-și mai poată strânge în brațe nepotul.

Marian postează în fiecare zi pe contul lui de socializare piese ale Mădălinei iar recent a reluat atacurile asupra lui Petru Mircea, de data aceasta parcă și mai virulente.

Citeste si: Familia Mădălinei Manole, la mormântul artistei! Cum arată tatăl solistei la 9 ani de la dramă FOTO

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Fanii Mădălinei Manole îşi bat joc de memoria cântăreţei! Unii spun că s-a sinucis din cauza părinţilor, alţii îl acuză pe Petru Mircea şi îl numesc „criminal”!

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Mădălinei Manole de la Ploieşti? Imaginea a fost surprinsă cu câteva zile în urmă

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Mădălinei Manole de la Ploieşti? Imaginea a fost surprinsă cu câteva zile în urmă

”Pe o fată ca ea trebuie s-o iubești și să o prețuiești, nu să o bagi în groapă!”, i-a transmis recent Marian Manole lui Petru Mircea. O altă postare o arată pe Mădălina zâmbind, alături de fiul ei nou-născut, alături de Sanda Ladoși și copilul acesteia, cu puțin timp înainte ca ”fata cu părul de foc să moară”. O astfel de imagine, crede Marian Manole, arată că sora lui nu suferea deloc de depresie și nu avea nici un motiv să-și ia viața.

Marian Manole: Uitați-vă cât de ”depresivă” era Mădălina

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”Devenită proaspăt mămică, Mădălina a "hotărât" să isi ia viata (așa ne spune Petru Mircea, soțul), pentru că, zice biletul de adio, adus de Petru Mircea în fata națiunii... Nu mai spun, pentru că mi se pare o invenție de-a lui, un alibi care să îl scoată nevinovat! Uitați-vă dragii mei, cât era de "depresivă" după naștere!”, a mai scris Marian Manole pe contul lui de socializare. 

Pe de altă parte, fratele Mădălinei Manole îl regretă și acum pe Șerban Georgescu, primul soț al cântăreței și omul care a lansat-o practic pe aceasta în lumea muzicii. Mădălina a divorțat de Șerban înainte să-l cunoască pe Petru Mircea și a invocat infidelitatea acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si