Este incredibil cum individul din imagini incearca sa ne convinga sa cumparam o anvelopa din anul 2008, aparent mai buna decat una fabricata in 2013.

"O anvelopa SH poate sa prezinte o galma, care nu se vede, doar in momentul in care se monteaza. Are o galma si prezinta riscul unei explozii", a explicat Radu Vaduva, pilot de curse si administratorul unui service de roti din capitala.



Pericol de moarte pentru soferii care nu verifica anvelopele. Specialistii trag un semnal de alarma! La temperaturi care nu trec de 7 grade Celsius anvelopele de vara devin extrem de periculoase. Si sa nu uitam ca in zonele de munte deja stratul de zapada atinge cativa centimetri.

"Temperatura optima la care ar trebuia schimbata anvelopa este undeva la 7 grade. Acolo, deja anvelopa de vara  nu mai face fata solului si devine alunecoasa. ", spune Vaduva.

Asadar mare atentie daca plecati la drum, in weekend! Cauciucurile de iarna, noi sau la mana a doua, verificate cu atentie va pot scapa de multe neplaceri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si