Atentie la miei pe care ii cumparati de Paste. Ciobanii vand animale fara certificate de sanatate si fara facturi

Pe marginea drumului, ciobanii negociaza pretul ca la targ. Mieii pentru Paste se cumpara la noroc. Nu poate fi vorba de certificate, care sa ateste sanatatea animalului sau facturi.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D vineri 17 martie 2017 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Printre munti de gunoaie si resturi provenite din constructii sunt manate turmele de oi si miei de langa soseaua de centura a capitalei. Nici vorba de iarba verde asa cum sustin multi dintre ciobanii din targuri ca sunt crescute animalele. De jur imprejur...

numai deseuri si aer imbacsit de noxe.

-Acestea sunt de anul trecut, aici toti. Cati vreti sa luati, asa? 2. Pentru mine si fratele meu. Sa sun patronul.

- Daca vrem factura? Daca ii vreti taiati, vi-I taie la stana.

Pare ca nu a auzit intrebarea. Evita raspunsul direct si isi suna seful. Ni-l paseaza la telefon. Raspunsul insa, este clar.

-Alo? Buna ziua. Noi am vrea 3 miei. Nu ne dati factura? Nu ne da.

Cand se convinge ca si patronul a dat acelasi raspuns, ne spune raspicat pretul, bineinteles fara niciun fel de document.

- In viu este 12 lei? Fara factura. Cati miei are domnul? Vreo 800.

Centura Bucurestiului e plina de turme care alearga printre sinele de tren, camioanele cu gabarit depasit si se infrupta din buruienile acoperite de gunoaie. Mieii se vand si la drum, dar mai grav este ca ajung in targuri, inainte de sarbatorile pascale. 

Carnea poate fi verificata la solicitarea clientilor si acesta este si sfatul nostru! Nu cumparati nimic fara buletin de analize!
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si