Negustorii din primul sat din Romania care a primit certificat ecologic ne promit cei mai frumosi si grasi miei de Paste

Vesti bune vin din zona Sibiului. De Paste, vom avea pe masa miei grasi si frumosi, pentru toate gusturile. Spun asta oierii, din primul sat din Romania care a primit certificat ecologic.

Webeditor: V.P. Author: A.L. luni 27 februarie 2017 , 19:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe-un picior de plai certificat eco, oierii se lauda cu cei mai sanatosi miei!

"Uitati-va constructia la mielul acesta. Lungime, pulpa in spate, greaban lat, asta-i"

Ii ingrasa doar cu furaje naturale!... Iar gustul carnii e inconfundabil!

"Dupa cum se vede e un miel tigaie. E o ameliorare de rasa intre turcana si tigaie, cap negru german sau Lacon incrucisat cu oaie romaneasca, autohtona. Rasa de carne? Rasa de carne, se poate vedea in constructia lui!"

Asta-i turcan. E mai usor turcanu ca tigaia. Si carnea cum e? E cum e carnea roamneasca. E gustul autentic de oaie, de miel.

Si chiar daca sunt eco, mieii nu se vand la preturi mai mari.  Un kilogram de carne costa 12 lei daca alegeti sa cumparati mielul viu.

O buna parte din miei vor pleca la export. Strainii apreciaza mieii crescuti pe pasunile de la noi pentru ca au carnea mai frageda si mai gustoasa.

"E bio, lapte bio, ori lana, ori carne de oaie, si asa mai departe"

Mieii din toamna vor ajunge in tarile arabe!
"Suntem pregatiti.

Acum sa vedem cat de pregatiti sunt care cumpara"

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si