Atmosfera de Craciun, intr-un sat de poveste de la curbura Carpatilor. Cum au petrecut prahovenii Ignatul
Atmosfera Craciunului se simte inca de pe acum, cand romanii traiesc bucuria Ignatului, in sine o sarbatoare, indeosebi pentru cei gospodari. Tot omul se infrupta din belsugul porcului din ograda, sacrificat si randuit in bucate pentru masa de Craciun, impreuna cu familia si prietenii. George Mihai a fost primit cu bratele deschise in sanul familiei Girbea, dintr-un satuc de poveste de la curbura Carpatilor. Vedem cum au petrecut prahovenii chiar acum, la tara-n Bucate. ##VIDEO39737##

La ingemanarea plaiurilor pitoresti, buzoiene, cu blandele meleaguri prahovene, de la curbura Subcarpatilor, pare ca natura si oamenii au lucrat impreuna.
George Girbea este exemplul de om gospodar, care a picurat suflet in tot ce a ridicat pe pamanturile natale. Cu mana de fier, cap limpede si inima de aur, omul si-a pus pe picioare o gospodarie cat un domeniu, unde toate-s parca acolo unde si asa cum trebuie sa fie.
Drumul de la ferma turistica la conacul boieresc unde vom desavarsi traditia de Ignat ne introduce in atmosfera satului. Ne face sa ne simtim deja de-ai locului si bine-primiti la sarbatoarea din familia Girbea.
Tot ce face omul astazi este in amintirea copilariei, a bucuriilor simple si curate, de altadata. E felul in care a invatat sa cinsteasca locurile acestea, parca mangiiate de sfintenie si ticsite cu frumos.
Momente cum e acesta merita petrecute alaturi de nasi, fini, prieteni si vecini.
Doar asa te poti bucura pe deplin de obicei, numai asa vei intra in atmosfera de sarbatoare!Urmareste materialul integral in video de mai sus