Au 3 luni de vacanta, dar nu le sunt de ajuns. Parlamentarii isi depun cereri de concediu aproape in fiecare saptamana

Nu le sunt de ajuns 3 luni de vacanta. Epuizati de lupta cu legile si de spinoasa problema a gratierii coruptilor, parlamentarii depun cereri de concedii aproape in fiecare saptamana. Motive se gasesc!

Author: A.L. vineri 05 mai 2017 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Muncesc cam trei zile pe saptamana, castiga cat nici nu visam multi dintre noi si totusi sunt extenuati. Au nevoie de concediu de odihna ca de aer. In trei luni de activitate, un sfert dintre alesi si-au luat zile libere cu plata.  Sa le ascultam explicatiile!

Cele mai multe cereri de concediu, 12 la numar au fost depuse la Biroul Permanent inainte de vacanta de Paste.

Unii sunt la "ananghie" altii insa si-au luat concediu de odihna pe motiv de fericire sau de studiu!

Bacalbasa Nicolae:
"Eu am avut zile de concediu legate de niste cursuri care la fac in universitare in italia si care nu am putut sa le fac in ianuarie"

Ronbert Turcescu:

"Cred ca mi-am luat una sau doua zile de concediu din cele opt nu am sa le consum pe toate cele opt insa a fost un moment o chestiune de familie fericita"


Cristian Ghinea
"De ce v-ati luat sapte zile de concediu?
Pentru ca trebuie sa merg la o reuniune internationala in iunie"

Fiecare parlamentar are dreptul la opt zile de concediu pe sesiune! Cu alte cuvinte, din cele 365 de zile cat are un an, alesii nostrii vin la munca cel mult 180 de zile, asta daca nu punem la socoteala puzderie de sarbatori legale, dar si eventualele probleme medicale.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR miercuri, 16 iunie 2021: Cum arată cele mai noi cotații pentru euro,... Curs valutar BNR miercuri, 16 iunie 2021: Cum arată cele mai noi cotații pentru euro, dolar, liră turcească
spotmedia.ro
Nimic nou pe frontul sondajelor de opinie Nimic nou pe frontul sondajelor de opinie
spotmedia.ro
Cine vrea să repare ţevile de termoficare ale Capitalei: Firme controversate cu... Cine vrea să repare ţevile de termoficare ale Capitalei: Firme controversate cu probleme la DNA sau contracte din epoca Firea
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si