Miercuri, doi bărbați în vârstă de 63, respectiv 64 de ani, au fost găsiți carbonizați în anexa unei gospodării din comuna băcăuană Gura Văii, lângă Onești.

Citeste si: Incendiu devastator la Târgu Mureș

Bărbații au ars de vii

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. De asemenea, la locul incidentului a sosit și un echipaj SMURD.

Au fost necesare patru ore şi jumătate pentru a lichida incendiul. În anexa gospodărească au fost găsite trupurile carbonizate a celor doi bărbaţi.

„A ars o anexă pe o suprafaţă de circa 10 metri pătraţi. În urma incendiului au rezultat două victime carbonizate, doi bărbaţi de 63 şi 64 ani”,  a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric, consideră pompierii.

Citeste si: Un ofițer MAI din Galați a fost arestat preventiv după ce a provocat un incendiu în care au fost implicate nouă mașini

Cu o zi în urmă, un alt incendiu a izbucnit în Onești

Marți, un incendiu puternic a izbucnit la un uscător de cereale aflat în incinta companiei Agricultorul din Onești, la ieșirea din oraș spre Bacău.

La fața locului au ajuns pompierii care au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale.

,,Incendiu la un uscător de cereale în municipiul Oneşti, pe strada Aleea Dumbravei. Se deplasează 2 ASAS şi 1 ASII de la DP Oneşti şi 1 ASAS de la PL Livezi. Pentru suplimentarea forțelor de intervenție la fața locului s-a mai deplasat 1 ASAS de la DP Onești și 1 ASAS de la GI Comănești”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Citeste si: Trei români au încercat să lovească cu mașina un polițist, la Roma. Autoritățile l-au reținut pe unul dintre ei și îi caută pe ceilalți doi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si