Au demolat inchisorile secrete CIA, dar au uitat sa le scoata de pe Google Maps? Daca e real, autoritatile romane au gafat incredibil!

Scandalul inchisorilor secrete CIA in Romania a reizbucnit saptamana trecuta, odata cu inceperea procesului la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Author: D.C. Editor: Catalin Patru sâmbătă 02 iulie 2016 , 12:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aceasta este curtea in care se presupune ca in trecut au existat inchisori secrete CIA
Aceasta este curtea in care se presupune ca in trecut au existat inchisori secrete CIA Jurnalistii straini au identificat locatia unuia dintre centrele de detentie in Bucuresti, pe strada Ceremusului, la actualul sediu al Oficiului Registrul National al Informatiilor Secrete de Stat. Cladirea este pazita mai ceva ca Parlamentul si se afla intr-o zona retrasa din Bucuresti.
Pana acum autoritatile romane au respins de fiecare data acuzatiile ca ar fi gazduit astfel de inchisori in perioada 2003-2005.
In 2009, aici se afla o constructie ciudata
In 2009, aici se afla o constructie ciudata
Hala parea nou construita, iar deasupra ei se afla un luminator
Hala parea nou construita, iar deasupra ei se afla un luminator

In prezent, in curtea laterala a institutiei, vizibila de la intersectia strazilor Ceremusului cu Mures nu se mai afla nimic si nu exista nici un semn ca aici ar fi fost vreodata ceva. Doar ca surpriza vine de pe Google Maps, un sistem de cartografiere care retine imagini la nivelul strazilor vechi de mai multi ani. Ei bine, in fotografia din aprilie 2009, aici se aflau mai multe constructii: cateva hale vechi, dar si o constructie noua, care seamana destul de bine ca structura cu salile de sport ridicate in incinta scolilor generale pe vremea regimului Nastase. Mai mult, in imagini se vad vede si un soi de luminatoare, in genul celor care lumineaza curtile inchisorilor in filmele americane.

Acestea sunt luminatoarele folosite in inchisorile americane pentru supravegherea perimetrului pe timp de noapte
Acestea sunt luminatoarele folosite in inchisorile americane pentru supravegherea perimetrului pe timp de noapte

Evident, in zona, fotografiatul este interzis, insa asta nu i-a impiedicat pe cei de la Google sa-si desfasoare nestingheriti treaba. Culmea e ca pana acum nici o autoritate romana nu s-a sesizat in legatura cu acest fapt, chit ca ceea ce vedem in imagini este sau nu o inchisoare secreta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si