Au facut pana si s-au dus la vulcanizare. Ce au surprins camerele de luat vederi dupa ce au plecat este de necrezut

Hoţul e hoţ, chiar şi când are ceva de rezolvat. Ajunşi cu maşina într-o vulcanizare din cauza unei pene, mai mulţi indivizi au profitat de neatenţia bietului mecanic. ##VIDEO19628##

luni 22 august 2016 , 19:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Hoţul e hoţ, chiar şi când are ceva de rezolvat. Ajunşi cu maşina într-o vulcanizare din cauza unei pene, mai mulţi indivizi au profitat de neatenţia bietului mecanic. Nici prin gând nu vă trece ce au furat. Priviţi cu atenţie scena halucinantă surprinsă de camerele de supraveghere din zonă!
Pare o zi obisnuita intr-o vulcanizare. Soferul masinii parcate , adica individul cu palarie pe cap, ii explica mecanicului ce probleme are la rotile masinii. Din automobil  coboara insa  mai multe persoane, femei si barbati, semn ca problema se va rezolva mai greu.
Pana aici, nimic iesit din comun. In timp ce mecanicul isi incepe treaba, pasagerii se imprastie prin apropiere. Fiecare pare sa-si faca de lucru, cat sa treaca timpul mai repede.
Priviti-o pe aceasta femeie, cu fusta lunga si geanta pe umar.
Atenta sa nu o vada mecanicul, paseste usor spre raftul cu anvelope noi, se intoarce cu privirea cat sa se asigure ca nu o vede cineva, moment in care pune  mana  pe...un cauciuc. Il ia, isi calculeaza pasii astfel incat sa treaca fix prin spatele mecanicului care muncea la masina defecta,  se duce spre locul din spate al autoturismului  si...isi depoziteaza "prada"
In toate aceste secunde, mecanicul nu vede nimic. Este concentrat sa schimbe roata soferului, iar ceilalti pasageri stau pe langa el, parca special pentru a-i bloca vizibilitatea . Un mic detaliu a uitat doamna care si-a insusit anvelopa, fara s-o plateasca! Ca a fost filmata de camerele de supraveghere amplasate in zona. Imaginile au fost predate politistilor care acum sunt pe urmele ei.

Nici prin gând nu vă trece ce au furat. Priviţi cu atenţie scena halucinantă surprinsă de camerele de supraveghere din zonă!

Pare o zi obisnuita intr-o vulcanizare. Soferul masinii parcate , adica individul cu palarie pe cap, ii explica mecanicului ce probleme are la rotile masinii. Din automobil  coboara insa  mai multe persoane, femei si barbati, semn ca problema se va rezolva mai greu. Pana aici, nimic iesit din comun. In timp ce mecanicul isi incepe treaba, pasagerii se imprastie prin apropiere. Fiecare pare sa-si faca de lucru, cat sa treaca timpul mai repede.Priviti-o pe aceasta femeie, cu fusta lunga si geanta pe umar.
Atenta sa nu o vada mecanicul, paseste usor spre raftul cu anvelope noi, se intoarce cu privirea cat sa se asigure ca nu o vede cineva, moment in care pune  mana  pe...un cauciuc. Il ia, isi calculeaza pasii astfel incat sa treaca fix prin spatele mecanicului care muncea la masina defecta,  se duce spre locul din spate al autoturismului  si...isi depoziteaza "prada".In toate aceste secunde, mecanicul nu vede nimic. Este concentrat sa schimbe roata soferului, iar ceilalti pasageri stau pe langa el, parca special pentru a-i bloca vizibilitatea . Un mic detaliu a uitat doamna care si-a insusit anvelopa, fara s-o plateasca! Ca a fost filmata de camerele de supraveghere amplasate in zona. Imaginile au fost predate politistilor care acum sunt pe urmele ei.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si