Au fost diagnosticate simultan, cu aceeasi boala cumplita, iar medicii nu le-au dat nicio sansa de supravietuire! Imagini sfasietoare cu suferinta acestei femei si a animalului ei de companie

Sara a fost diagnosticata cu cancer de san la scurt timp dupa ce catelusa ei Freyja a fost diagnosticata cu aceeasi boala necrutatoare, iar medicii nu le-au dat nicio sansa de supravietuire.

A.S., vineri 09 februarie 2018 , 14:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sara Page( 54 de ani) a fost diagnostica cu cancer la san la cateva luni dupa ce animalul ei de companie, o catelusa pe nume Freyja a fost diagnosticata cu aceeasi boala cumplita. Atat in cazul patrupedului, cat si in cazul femeii, medicii au fost extrem de rezervati in ceea ce priveste sansele de supravietuire ale acestora.

In mai 2015, Sara a descoperit ca are o tumoare agresiva la sanul drept, asta la cateva luni dupa ce animalul ei de companie, un Labrador Collie Cross in varsta de 9 ani, fusese diagnosticat cu aceeasi boala cumplita. Ambele au fost supuse unor tratamente dureroase, iar imaginile surprinse cu acestea sunt sfasietoare.

La aproape 3 ani de la cumplitul diagnostic, atat Sara cat si Freyja se lupta sa traiasca, in ciuda sanselor minime date de medici. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si