Florin Fulea, proprietar magazin: Desi alarma magazinului suna incontinuu, nimeni nu nici macar sa scoata capul sa vada daca se intampla ceva sau...

Hotii au spart geamul magazinului. Au mai asteptat, apoi, aproape 10 minute. Desi sistemul de alarma a pornit imediat, iar unitatea era supravegheata video, acest lucru nu i-a descurajat.

Florin Fulea, proprietar magazin: Primul care intra nu avea manusi. Asta a lasat o gramada de amprente si cel de afara care pandea nu avea manusi.

Au adunat o gramada de sticle si pe sticle au lasat o gramada de amprente. Dar totusi e curios ca ei intra cu spatele. Stiau ca este o camera aici, se feresc de ea

Pe imaginile surprinse  de camere se observa cum indivizii intra in magazin si trec imediat la fapte. Cei doi merg in spatele tejghelei si incep sa scotoceasca.

Florin Fulea: Cauta ceva in care sa adune tigarile, nu aveau ceva pregatit la ei, prima data s-a uitat la casa de marcat era incuiata, sa vada daca poate sa ia ceva bani de acolo.

Gasesc o rola cu saci menajeri si... Se opresc in dreptul raftului cu tigari.

Sute de pachete de tigari indeasa in cei doi saci.

15 minute a durat toata operatiunea in magazin( 14.15)

Florin Fulea: nu este o cantitate mica. Este o cantitate destul mare, in jur la 100 de cartuse de tigari, nu am mai avut probleme.
Am magazinul acesta de 11 ani si nu am avut nicio cea mai mica problema, nu i-a interesat altceva decat standul de tigari, undeva la, paguba cu geamul, undeva la 15.000 de lei.

Dupa 15 minute indivizii se fac nevazuti. Furtul a fost anuntat la Politie de vanzatoarele care au venit dimineata sa deschida magazinul.

lena Matei, vanzatoare: am ramas stupefiata cand am vazut geamul spart.
Ne-am speriat, nici n-am indraznit sa ne apropiem si am sunat imediat pe seful, alarma suna cand am ajuns, nici nu ne-am fi asteptat aici in centrul orasului si mai ales pe o strada circulata  si spitale si asa mai departe.

Proprietarul a facut plangere la politie si spera ca hotii sa fie prinsi, chiar daca este constient ca paguba nu si-o mai poate recupera.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si