La numai 20 de ani, tanarul ce se afla la volanul masinii se credea un norocos: tocmai primise de la parintii sai un autovehicul si era nerabdator sa-l incerce. Asa ca si-a luat fratele si pe verisorul lor si au plecat cu totii la un bar din apropierea casei, sa "ude" cadoul.La intoarcere insa, tanarul sofer s-a urcat la volan in ciuda faptului ca bause alcool.Ba mai mult decat atat a calcat si pedala de acceleratie, dornic sa le arate celorlalti baieti ce poate masina.

Totul, pana intr-o curba, cand inevitabilul s-a produs.

Soferul, fara pic de experienta la volan, a intrat in curba fatidica cu o viteza mult prea mare. A iesit de pe carosabil, apoi, intr-o incercare disperata de a se redresa,s-a rasturnat cu masina de mai multe ori, pana cand aceasta s-a oprit intr-un cap de pod. Soferul impreuna cu fratele sau mai mic aflat in dreapta, au ramas blocati in interiorul masinii. Singurul care a putut sa povesteasca cat de cat politistilor ceea ce s-a intamplat a fost verisorul lor, gasit constient de salvatori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Am fost solicitati s aintervenim in localitatea Gardani la un accident cu 3 victime, dintre care 2 incarcerate, s-au scso din masina si au fost predate colegilor de la ambulanta si SMURD”, a declarat Ovidiu Rus, de la ISU Farcasa.

Cei trei tineri sunt inca in spital iar starea lor este in continuare destul de grava. Politistii au recoltat probe biologice de la sofer, pentru a-i stabili alcoolemia.

In functie de aceasta, vor vedea si care este pedeapsa care ii va fi acordata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si