Aurel Tămaș, devastat de durere! "A murit în prag de sărbători!"

Sărbătorile au fost mai amărui la gust pentru Aurel Tămaș. Îndrăgitul interpret de muzică populară a pierdut un prieten drag, care i-a fost aproape ca un al doilea tată.

C.I.P., vineri 28 decembrie 2018 , 14:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tata Ila, așa cum era poreclit de apropiați, avea 92 de ani și era foarte apreciat pentru pălinca făcută în mod tradițional. Aurel Tămaș l-a văzut ca un al doilea tată, adevăratul său părinte murind în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Totodată, Aurel Tămaș s-a declarat întristat de golirea satelor, fenomen care are loc odată cu stingerea, rând pe rând, a bătrânilor din vatră.

"Eu am avut privilegiul de a-l cunoaște pe un om al satului românesc.

A lăsat în urma dânsului o familie frumoasă. Tata a plecat cu vreo 20 de ani înaintea dânsului. Parcă regăseam vorba dulce, frumoasă a tatălui meu.(...) Oarecum am, așa, o durere sufletească pentru că pleacă bătrânii din vatra satului. Rămân casele goale", a spus Aurel Tămaș, la România TV.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si