„Conducerea RATBV SA a luat decizia retragerii temporare din circulație a tuturor celor 60 de autobuze electrice SOR, astfel ca din această seară, după orele 20.30, niciun vehicul de acest tip să nu se mai afle în exploatare, fără însă a se afecta în mod semnificativ efectuarea curselor planificate”, se precizează într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Primăriei Brașov.

Citeste si: Un copil din Buftea a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba pe trotinetă

Potrivit anunțului făcut de municipalitate, această măsură este determinată de considerente ce țin de siguranță și vine după ce joi, la orele prânzului, dintr-un autobuz electric ce circula pe linia 34 s-a produs o degajare de fum, din zona acumulatorilor.

Autobuzele electrice din Brașov au fost retrase din circulație. Procedura va dura câteva zile

„RATBV a inițiat astăzi o cercetare tehnică amănunțită a cauzelor producerii incidentului, solicitând prezența de mâine la Brașov a reprezentanților firmei producătoare a autobuzului, precum și pe cei ai firmei ce au produs acumulatorii. Până la finalizarea verificărilor toate autobuzele electrice SOR vor rămâne în garajele RATBV”, se mai precizează în aceeași postare a primăriei.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Citeste si: Un adolescent a fost lovit de un TIR în timp ce traversa o șosea națională

Conform informării de pe pagina municipalității, oprirea din circulație a celor 60 de autobuze electrice va produce unele dereglări ale programului de circulație, dar regia depune toate eforturile pentru ca în zilele următoare să realizeze cât mai fidel planul de circulație afișat în stații.

Citeste si: Invitat de onoare la majorat. Un cal a făcut senzație la o petrecere din Brașov


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si