Autocar plin cu copii români, atacat cu pietre la Budapesta chiar de Ziua Naţională

Un autocar plin cu copii români a fost atacat, în această dimineaţă, în Budapesta, chiar de Ziua Naţională a României.

M.C.B., sâmbătă 01 decembrie 2018 , 15:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În autocarul înmatriculat în judeţul Vâlcea se afla 48 de persoane, dintre cinci adulţi însoţitori şi 43 de copii.

La un moment dat, autocarul a oprit în parcarea din faţa unui muzeu din Budapesta, iar toţi copiii şi însoţitori au intrat în muzeu.

Şoferul autocarului a observat că unul dintrea geamurile autocarului a fost spart cu o piatră.

"Nu era nimeni în autocar când s-a întâmplat şi nu a fost nimeni rănit.

Dar până la Râmnicu Vâlcea o să mergem aşa cu geamul spart", a declarat pentru Observator.TV una dintre însoţitoare.

Atacul asupra autocarului înmatriculat în România, pe bulevardul din Budapesta, vine în contextul în care România sărbătoreşte astăzi 100 de ani de la Marea Unire.

"Autocarul a fost parcat peste noapte în parcarea de la stadion, alături de mai multe autocar. În această dimineaţă, la ora 09.45 (ora Ungariei), am fost sunat de şoferul autocarului ce ajunsese la parcare şi urma să meargă să îşi preia  grupul. El a găsit autocarul cu luneta spartă, fără ca din interiorul autocarului să lipsească ceva. Probabil a fost o glumă proastă a vreunui grup de petrecăreţi sau o manevră greşită a vreunui alt autocar ce a parcat în spate. Nicidecum nu a fost atacat cu pietre pe un bulevard din Budapesta", a declarat Cătălin Balaiban, administratorul firmei de transport care deţine autocarul.

Potrivit unor călători, geamul autocarului a fost deja schimbat, astfel că elevii nu se vor întoarce acasă în frig.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si