Un bărbat în vârstă de 98 de ani din Portland, Oregon, care a murit din cauza COVID-19, a fost supus unei autopsii "live", fără acordul familiei sale. Publicul a trebuit să plătească un bilet destul de scump ca să participe la ședința de anatomie, transmite presa internatională.

Citeste si: A leșinat după vaccin și a căzut de la etajul 1 al Casei de Cultură a Studenţilor. Bărbatul a scăpat doar cu vânătăi

Autopsie COVID-19 cu bilet de intrare 

Cadavrul lui David Saunders a fost folosit la o demonstrație de autopsie în timpul unui curs de anatomie ținut în sala de bal a unui hotel Marriott din Portland, Oregon, pe 17 octombrie, a informat postul King5.

Disecția contra-cost a făcut parte din seria "Oddities and Curiosities Expo", o expoziție  intinerantă pe tot teritoriul SUA, în cadrul căreia sunt prezentate diverse ciudățenii.

Cei 70 de participanți la "curs" au fost taxați cu sume între 100 și 500 de dolari pe bilet și l-au urmărit pe profesorul de anatomie dr. Colin Henderson, îndepărtând organele lui Saunders pe parcursul mai multor ore.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea fetiței abandonate de mamă după ce s-a îmbolnăvit de COVID. Minora și-a găsit refugiul în brațele unei familii din Italia

Cum arată plămânii unui pacient Covid, într-o ilustrație 3D

Familia, revoltată de "lecția de anatomie"

Atât familia lui Saunders, cât și directorul de pompe funebre care s-a ocupat de cadavrul său, au declarat presei că nu au fost informați că cadavrul bărbatului decedat va fi folosit în acest fel.

„Mă întristează cu adevărat că acestui domn nu i s-a oferit demnitatea și respectul pe care le merita. Familia sa nu a știut ce se va întâmpla cu trupul său”, a declarat Mike Clark, directorul de pompe funebre din Baton Rouge, Louisiana.

Citeste si: Caz halucinant în Mehedinți. O bunică și-a vândut nepoatele pentru 2.000 de euro

Familia victimei COVID-19 a crezut că firma medicală cu care discutase va folosi cadavrul pentru cercetări medicale, nu ca să devină piesa centrală a unei autopsii și disecții desfășurate în fața unui public plătitor.

Sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si