In Capitala, doar bulevardele principale sunt "la negru". Celelalte drumuri par sa fie lasate in voia Domnului, nu a primariei.
Sa te incumeti sa intri pe strazile din spatele blocurilor poate fi o misiune foarte dificila asa ca oamenii incearca sa o rezolve pe cont propriu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru un pieton care merge pe trotuar, deplasarea se poate transforma intr-o cursa cu obstacole, precum cea a batranei din aceste imagini, care pana la urma a ales...soseaua!

Temperaturile de astazi, din Capitala, nu au scazut sub -7 grade, insa de maine, meteorologii anunta 2 zile cu temperaturi siberiene, care vor ajunge chiar si la -19 grade. Astfel ca pentru orice drum care implica calatoria cu transportul public, trebuie sa fiti imbracati ca pentru Polul Nord, caci timpul de asteptare nu este deloc scurt.

Desi primaria Capitalei anunta dimineata ca toate bulevardele si jumatate dintre strazile principale sunt curatate in totalitate, in trafic problemele au fost mai mari decat in zilele anterioare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si