Cele trei cadavre au fost recuperate dintr-o masina strivita sub daramaturile podului iar prefectura din Genova a comunicat numarul final de persoane decedate. Noua persoane se afla in continuare internate in spital iar patru dintre ele sunt in stare critica.

Toti cei dati disparuti au fost gasiti, dar Stefano Zanut, un oficial al serviciului de pompieri, a declarat: „Munca noastra continua pentru a fi siguri ca nimeni nu a ramas prins sub daramaturi”.

Viaductul facea parte din autostrada A10 care leaga Genoa de granita cu Franta la vest. Autostrada era gestionata de operatorul Autostrade per l’Italia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Autostrade per l’Italia a promis fonduri de 500 de milioane de euro pentru a ajuta la reconstruirea podului si a alocat fonduri pentru a ajuta familiile victimelor si a celor nevoiti sa se mute din cauza prabusirii si a lucrarilor de reconstructie.

Guvernul italian va lansa luna viitoare un plan pentru a face infrastructura din Italia mai sigura, conform lui Giancarlo Giorgetti, un oficial al biroului prim-ministrului italian, Giuseppe Conte.

Giorgetti nu a specificat costurile acestui plan, dar a precizat: „Deficitul, PIB-ul sau regulile europene nu exista”. El a adaugat ca Uniunea Europeana va fi „ingaduitoare”.

Comisia Europeana nu permite un deficit bugetar mai mare de 3% din PIB.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si