Autoturism cu remorcă, în care se aflau 12 pasageri, oprit de poliţiştii rutieri din Sibiu! Șoferul a fost amendat

Poliţiştii rutieri din judeţul Sibiu au oprit în trafic un autoturism care tracta o remorcă, iar în urma verificărilor s-a constatat că în acestea se aflau 12 pasageri, care intenţionau să ajungă în judeţul Vâlcea. Şoferul a fost amendat cu 870 de lei.

Author: A.N.C sâmbătă 07 septembrie 2019 , 16:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Poliţiştii rutieri aflaţi de serviciu în trafic, pe DN 7, în judeţul Sibiu, au oprit pentru control, în timpul unei acţiuni privind legalitatea transportului de persoane, un autoturism care tracta o remorcă. În urma verificărilor, ei au constatat că şoferul transporta 12 pasageri.

Citeste si: Cătălin Botezatu a fost operat! Designerul, la Terapie Intensivă

Citeste si: Anchetă la Serviciul de Ambulanţă Galaţi după ce şoferul unui ambulanţe ar fi scuipat un bărbat, care ar fi fost beat şi care reproşa echipajului că a venit târziu să preia o bolnavă

Citeste si: VIDEO| Șeful DIICOT a mărturisit în premieră că Elena Dincă ar putea fi complice la crimele lui Dincă

"Consecinţele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranţă la care s-au expus pasagerii şi în raport cu particularităţile de drum existente pe DN 7, drum naţional cu valori de trafic ridicate şi cu succesiuni de curbe periculoase", arată Poliţia Română.

Conform legislaţiei rutiere în vigoare, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit

în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Persoanele respective intenţionau să ajungă în judeţul Vâlcea, dar au fost oprite de poliţişti până la identificarea unei alte variante de transport.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si