Avalanşă de glume în avion între rivalii EXATLON! ”Poate ne găsim familiile pe aeroport că se bat”!

Era noapte, avionul a decolat de ceva vreme iar Ana Otvoş a adormit. Pulhac schimbă impresii cu Iulian Pîtea şi Corina Petruţ.

Webeditor: E. V. marți 18 decembrie 2018 , 16:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Concurenţii de la Exatlon 2 se îndreaptă deja spre casă. Au urcat în avionul de la Santo Domingo cu direcţia Madrid şi schimbă impresii, aflându-se încp sub influenţa ultimelor rezultate din fazele finale ale Exatlon. În timp ce Ana Otvoş a adormit, Cristi Pulhac îi dă ”lecţii de viaţă” Corinei Petruţ.

”Discutam cu ăştia mai bătrâni”, glumeşte semifinalista Corina. ”Da, şi eu sunt bătrân. Maturitatea de care am dat dovadă”, spune Iulian. ”Exilată” cu un rând mai în faţă, Mădălina Predoi intră în cadru. ”Se întoarce doamna pisălog... doamna psiholog”, râde Iulian.

”Femeile, în general sunt un pic mai mature, la aceeaşi vârstă. Dar în zilele noastre nu se mai aplică aceste reguli”, explică Mădălina Predoi.

Se trezeşte Ana, din cauza gălăgiei şi e luată imediat la întrebări de reporterul WOWbiz.ro.

”Ce ai să le transmiţi fanilor?”. Cu ochii mici, Otvoş răspunde sec: ”Să ne aştepte acasă, să dormim, să ne odihnim”.

Iulian are altă perspectivă: ”Abia aştept să-i terorizez pe reţelele de socializare”, spune acesta.

”Întrebarea este, avem fani?”, întreabă Ana. ”Ne tot întreabă Metin ce părere avem despre fani, asta înseamnă că există, dar nu ştim ce se întâmplă. Mie mi-e frică, de aia vreau să rămân în avionul ăsta o perioadă”, explică Iulian.

”Trebuie să avem grijă, după ce ne-am certat noi pe aici, poate găsim familiile pe aeroport că se bat”, spune, în glumă, Ana Otvoş. ”Nu e aşa, uite, mie ultima săptămână mi-a plăcut extraordinar de mult”, spune Pulhac, făcând referire la momentul în care Faimoşii s-au mutat împreună cu Războinicii la vilă şi au început jocurile individuale. ”Da, ne-am distrat maxim. Nu mai suntem rivali”, spune Iulian. ”Exact, de asta m-au şi mutat pe mine aici. Au spus că nu pot trăi unul fără altul şi a trebuit să mă conformez”, explică Mădălina.

Reporter: Metin Molagean


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si