Avarie la metrou din cauza unei defecțiuni la rețeaua de electricitate

Metrorex a anunțat că miercuri trenurile nu opresc în stația „Eroii Revoluției”. Persoanele care doresc să utilizeze metroul în această stație sunt îndemnați să utilizeze transportul de suprafață. Conform Metrorex, trenurile nu opresc în această stație din cauza unei probleme electrice.

Author: Madalina Grigore miercuri 22 septembrie 2021 , 17:08

Avarie metrou

Trenurile Metrorex nu opresc ăn stația „Eroii Revoluției”.

[Sursa foto: Google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Călătorii din stația „Eroii Revoluției” sunt informați prin intermediul sistemului de sonorizare că trenurile nu opresc în această stație și sunt îndrumați către transportul de suprafață.

Citeste si: Persoană lovită de tren la Costinești. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

Ce au declarat reprezentanții Metrorex

„Informam publicul calator ca astazi, 22.09.2021, incepând cu ora 13:55 din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrica, pe Magistrala 2, in statia de metrou Eroii Revolutiei a fost afectat iluminatul normal. Pe durata avariei, in statiile Metrorex intra automat iluminatul de siguranta.
Pentru siguranta calatorilor aflati la metrou, s-a dispus circulatia trenurilor fara oprire in statia de metrou Eroii Revolutiei.
Calatorii sunt permanent informati prin sistemul de sonorizare de la peronul statiilor despre aceasta situatie si sunt indrumati de catre personalul Metrorex spre transportul public de suprafata”, precizează Metrorex.

Citeste si: Un autobuz din Brașov s-a prăbușit într-o râpă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si