Avertisment tulburător despre COVID-19, de la un fost ministru: „Acest virus a fost creat în laborator”

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de pretutindeni și actual candidat PER la alegerile parlamentare, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă a candidaților partidului, că „acest virus a fost creat în laborator” iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

Author: Alina Raducu miercuri 04 noiembrie 2020 , 12:11

Avertisment tulburător despre COVID-19, de la un fost ministru: „Acest virus a fost creat în laborator”
Avertisment tulburător despre COVID-19, de la un fost ministru: „Acest virus a fost creat în laborator”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

" Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situaţii. Există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York.

Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la cea de-a noua mutaţie a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii", a declarat Bogdan Stanoevici.

Fostul ministru este de părere că alegerile generale nu ar trebui organizate

“Dacă a face alegeri devine un pericol pentru sănătatea populaţiei, este evident că nu trebuie făcute alegeri. Ne aflăm în paradoxul unui Parlament în care nu ştim cine are puterea şi cine face parte din opoziţie, pentru că, de fapt, nu există opoziţie, ci o înţelegere între cei care

decid soarta românilor. Şi această înţelegere este, din păcate, împotriva românilor. Gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal", a mai adăugat Stanoevici.

Citeste si: Raed Arafat, explicaţii despre un Ordin dat în urmă cu două zile: „În niciun caz nu putem să spunem: s-a terminat, am închis poarta..”

Citeste si: Ceartă de zile mari între Robert și Bianca! „Vreau un cuplu adevărat, nu fake ca și al tău”. Acuzațiile lui Robert i-au scos din sărite pe toți concurenții din „Casa iubirii”: „Ești un prefăcut”- kanald.ro

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj emoționant pentru prima sa mare iubire, de ziua ei de naștere. A impresionat pe toată lumea- wowbiz.ro

Mutația unui virus ARN (acid ribonucleic), precum SARS-CoV-2, este un aspect normal al evoluției. O mutație reprezintă un pas din selecția naturală, aceasta putând fii o caracteristică care îi asigură continuitatea sau, din contră, poate împiedica supraviețuirea respectivei tulpini virale, conform publicației online Nature.

Recent, în PER s-au înscris și foștii social-democrați Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu, care candidează pentru a intra în Parlament.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si