Atenţionările sunt valabile până la ora 13.00. Astfel, în zona joasă a judeţelor Braşov, Harghita, Sibiu, Mureş, Cluj, Sălaj şi Alba se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge local 55-60 km/h şi izolat 70 km/h.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Şi în unele zone din judeţul Bihor se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi pot depăşi la rafală viteze de 55-65 km/h.

Citeste si: Ce rușine a primit Michael Jackson la București! Regele muzicii pop era să fie dat afară din mănăstire pentru că n-a vrut să-și dea jos pălăria! Michael a donat o sumă uriașă mănăstirii Snagov| DEZVĂLUIRI

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben valabilă de vineri, de la ora 23.00, până duminică, la ora 3.00.

În acest interval, în zona montană vântul va sufla tare, cu viteze de peste 80-90 kilometri pe oră. La altitudini mai mari de 1.500 de metri, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali se vor depăşi 100-120 kilometri pe oră, temporar va ninge viscolit şi se va depune strat consistent de zăpadă.



În celelalte regiuni, vântul va avea intensificări cu viteze între 45-55 kilometri pe oră, iar local şi temporar de peste 70 kilometri pe oră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si