Aveti grija de unde cumparati carnea de Paste! Majoritatea pietarilor nu respecta regulile de igiena si depozitare! Urmariti un material filmat cu camera ascunsa!

Mare atentie la carnea pe care o cumparati pentru Pasti! in unele piete, igiena lasa de dorit. Mieii sunt atinsi cu mainile goale, tinuti in incaperi mult prea calduroase, iar unele ustensile pentru transarea acestora sunt murdare

Author: G. S. marți 03 aprilie 2018 , 18:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Cu mainile goale si  purtand halate murdare, comerciantii din piete ne prezinta mieii de pe tarabe. E competitie mare- fiecare vrea sa si vanda marfa pana de Pasti.
 
Iar alti vanzatori poarta  manusi... insa doar de forma, pe o singura mana. 
Tot ignorand normele de igiena, vanzatorii incaseaza banii plini cu microbi, dau rest clientilor, apoi ating carnea fara sa se spele.
 
 
Si nu doar la comercianti sunt probleme, ci si la incaperile in care sunt depozitati unii miei. Ieri, la Constanta, inspectorii de la protectia consumatorului au descoperit  ca produsele din carne  erau tinute la temperaturi mult prea mari, fiind la un pas sa se strice. In plus, carligele erau ruginite, iar ustensilele, murdare.
 
Proprietarii carmangeriei au primit doar un avertisment, iar astazi au remediat problemele: au cumparat aer conditionat in incapere si au schimbat carligele vechi cu altele noi.

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si