Injectii cu botox, acid hialuronic si multe alte intreventii chirurgicale, toate sunt la discretie chiar intr-un mall din capitala.

Scenele sunt surprinse cu o camera ascunsa intr-un mall din capitala. Aici, reprezentantii clinicii inchise continua sa faca programari si interventii estetice pe banda rulanta, fara ca nicio autoritate sa-i incurce.

Citeste si: De peste 4 ani, o mama spera ca-si va gasi baiatul disparut de acasa fara urma! Florin avea 2 ani cand a plecat de acasa si de atunci nimeni nu l-a mai vazut!

Se pot face injectii cu botox si acid hialuronic, dar si alte proceduri chirurgicale.

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica sustin ca interventiile s-ar face in conditii improprii, cu ustensile care nu ar fi dezinfectate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

De aceea activitatea clinicii a fost suspendata inca din septembrie 2018, dar patronii si-au vazut de treaba.

Citeste si: Mama bebeluşului strâns de gât de o profesoară, în Târgovişte, declarații cumplite despre incident: "Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!"

Ei spun ca functioneaza legal si ca operatiile s-ar derula in spitale partenere autorizate. "Inclusiv din Min Sanatatii a sunat si s-a programat.

Masurile vor fi drastice. Nu trebuie hotarare jud sa suspenzi o activitate. Pe mine personal nu ma intereseaza ce spune firma... eu am niste reguli.. aceasta societate nu il respecta. DSP a informat conducerea mallului ca isi desfasoara activitatea fara autorizatie", a spus Sorina Pintea.

Sorin Pintea spune ca ministerul va face o plangere penala impotriva firmei. Tot scandalul a izbucnit dupa ce in Suceava aceeasi clinica ar fi vrut sa efectueze interventii estetice intr-o frizerie din oras.

La fel s-a intamplat si la Deva.

Citeste si: Denisa suferă de o boală gravă la doar 8 ani. Ce a decis să facă pentru a se salva este UIMITOR: "O să mă fac bine, mami, nu-i așa?"

Altor trei clinici le-a fost suspendata activitatea.

E vorba despre doua clinici stomatologice, una aflata tot in incinta unui mall, si un cabinet medical de dermatologie.

Controalele continua in toata tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si