Avocat club Bamboo: Incendiul a fost pus de persoane din afara clubului, in zona fostei sali de fitness

Catalin Dancu, avocatul reprezentantilor clubului Bamboo, sustine ca incendiul care a mistuit clubul Bamboo a fost pus, el argumentand cu faptul ca angajati ai clubului ar fi semnalat prezenta unor persoane necunoscute in zona fostei sali de fitness a localului, folosita in prezent ca depozit.

duminică 22 ianuarie 2017 , 14:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”A avut loc o audiere despre cum au decurs evenimentele in acea seara, s-au lamurit si procurorii despre masurile de protectie si siguranta din club. Datele confirma ca incendiul a fost pus din zona fostei sali de fitness de catre persoane necunoscute aflate in acea zona. Au fost identificate persoane necunoscute clubului care se aflau in aceasta zona. Nu este adevarata nicio sustinere privitoare la faptul ca incendiul ar proveni ca urmare a fumatului in incinta clubului.

Toti angajatii au intervenit si persoanele clienti care fumau fie imediat au fost obligati sa stinga tigarile fie au fost evacuati, pentru ca clubul Bamboo detine un loc privat in care se poate fuma conform standardelor, deci nu era nevoie sa se fumeze in club”, a afirmat Dancu dupa audierile de la Politia Capitalei.

El a subliniat ca focul a fost pus.

Intrebat daca exista inregistrari ale camerelor de supraveghere care sa confirme aceste acuzatii, avocatul a raspuns: ”Asta se cere acum de catre procurori. Am dat niste date si informatii fata de persoane pe care noi le consideram ca si echipa de lucru straine clubului. Era un alt eveniment in ballroom-ul alaturat clubului, fosta sala de fitness. Toate datele duc in acea directie pentru izbucnirea incendiului”.

Catalin Dancu a tinut sa precizeze ca angajatii erau instruiti pentru actiunea in caz de incendiu.

”Tot ce a insemnat ajutorul acordat de catre angajati care au fost instruiti in stingerea incendiilor, toate au fost facute intr-o cooperare deplina.

De altfel, au fost peste 700 de persoane in club care in mai putin de 6 minute au fost evacuate in conditii de securitate pentru ca toti au ascultat de instructiunile personalulu i”, a spus el.

Chestionat in legatura cu argumentele pentru care sustine ca focul a fost pus, Dancu a afirmat: ” Sunt martori, angajati ai clubului care au sesizat administratorii ca sunt persoane straine in acea zona unde in mod normal nu aveau ce cauta, pentru ca este o zona de depozit, este o zona parasita, a fost sala de

fitness, acum era nefunctionala, era o sala de depozit si in mod normal acestia nu aveau ce cauta in aceasta zona. Vizavi era un ballroom, o petrecere privata si ospatarii cred ca acele persoane provin din sala in care se desfasura celalalt eveniment”.

Procurorii au fost, duminica, la clubul Bamboo, dar nu pot intra pentru ca incendiul nu a fost inca declarat lichidat. Anchetatorii au declarat ca, din datele de pana acum, nu exista indicii ca incendiul sa fi fost declansat de o mana criminala.

Ei au spus ca fac audieri incepand de sambata, ca au luat documente de la ISU, Primaria si Politia Locala Sector 2, precum si de la spitalele in care au ajuns cei din local in urma incendiului si ca il vor cita si pe patronul clubului.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mario Fresh, în doliu! E devastat după ce o persoană dragă A MURIT: "Of, m-ai... Mario Fresh, în doliu! E devastat după ce o persoană dragă A MURIT: "Of, m-ai distrus"
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă... Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului
monitorulcj.ro
Emil Boc, supărat pe Orban și Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro” Emil Boc, supărat pe Orban și Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro”
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si