Azi noapte, inima lui Cristian s-a oprit! Elevul premiant din Braila a pierdut lupta cu boala cumplita cu care fusese diagnosticat in urma cu 2 ani

In aceasta noapte, Cristian Filip, adolescentul de 10 al Brailei, a pierdut lupta apriga pe care a dus-o mai bine de 2 ani cu boala necrutatoare, cancerul.

A.S., joi 25 ianuarie 2018 , 10:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Azi noapte, putin dupa ora 1.00, a plecat la ingeri. Parintii, care il vegheau la capatai, au privit neputincioşi cum tot efortul medicilor era in zadar.

Cristi se afla inca din toamna internat la o clinica din Germania. El fusese transferat luni din Dusseldorf intr-o alta clinica din oraşul Nidda, specializata in afectiunile ficatului, deoarece zecile de cure de chimioterapie au lasat urme mai adanci in organismul adolescentului decat se preconizase initial.

Totul a inceput cand i s-a facut rau la liceu si a avut febra mare. Dupa ce a ajuns la spital si i s-au facut numeroase analize, medicii i-au pus cruntul diagnostic. 

Desi mii de oameni s-au mobilizat si au donat bani pentru ca adolescentul sa aiba o sansa la viata si au sperat pana in ultima clipa intr-o minune, boala l-a rapus. 

Sursa : obiectivbr.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si