BACALAUREAT 2019. Înainte de Revoluție, elevii erau obligați să termine zece clase, iar pentru a intra în clasa a XIa de liceu era obligatoriu să promovezi examenul de treapta a II-a.

Citeste si: Accident grav în Cluj. O persoană rănită

BACALAUREAT 2019. Pentru actualul Premier al României, Viorica Dăncilă, admiterea la liceu nu a fost chiar simplă și asta pentru că nu a reușit să intre la clasele de matematică fizică de la liceul Mihai Viteazul din Ploiești, ci a căzut la ultima clasă de la profil industrial.

Citeste si: Suma fabuloasă pe care o plătește un român pe cameră, în Mamaia. Și în Dubai găsești camere mai ieftine

BACALAUREAT 2019. Viorica Dăncilă nu a reuși să-l promoveze și să rămână măcar la clasa cu profil industrial de la renumitul liceu ploieștean așa că a ajuns la liceul Energetic din oraș.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

BACALAUREAT 2019. Despre nota obținută de premier la BAC nu se știu detalii. Dar ar trebu să ținem cont că oricine ar fi promovat examenul de admitere cu o notă onorabilă nu s-ar fi sfiit să o facă publică.

Citeste si: Tornadă uriașă. Imaginile incredibile au fost filmate de localnici și au ajuns pe internet

BACALAUREAT 2019. Probele scrise ale examenului de bacalaureat încep astăzi, cu Limba şi literatura română! Peste 136.000

de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru sesiunea iunie-iulie 2019. Conform situaţiei centralizate prezentate de Ministerul Educaţiei, 136.087de candidaţi din toate promoţiile (116.316 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.771 de candidaţi din promoţiile anterioare) s-au înscris pentru a susţine probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat 2019 în prima sesiune.

Citeste si: Reparaţii la Podul Grant- circulaţia pe sensul Turda – Crângaşi este închisă de astăzi. Rute alternative

BACALAUREAT 2019. Afişarea primelor rezultate este programată pentru 8 iulie şi este urmată de depunerea eventualelor contestaţii. Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate eventualele contestaţii, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru 13 iulie.

BACALAUREAT 2019. Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30- 8:30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si