Bacalaureat 2019. Mirel Rădoi nu s-a prezentat la BAC ca să califice România U21 la EURO!

Bacalaureat 2019. Nu mai e un secret că Mirel Rădoi nu s-a prezentat la BAC.

Matei Vaihan, vineri 05 iulie 2019 , 17:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bacalaureat 2019. E clar că Mirel Rădoi nu s-a prezentat la BAC. Antrenorul naţionalei U21 este omul momentului în România, după ce a reuşit să treacă de grupe la EURO 2019, învingând Croaţia (4-1) şi Anglia (4-2) şi remizând cu Franţa (0-0). Rădoi pregăteşte acum semifinala de joi, cu Germania.  El şi-a sacrificat studiile pentru a califica România la EURO 2019. Rădoi nu şi-a dat Bacalaureatul la 18 ani, pentru că s-a dedicat fotbalului. (vezi motivul pentru care Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale)

Bacalaureat 2019. Bacalaureat 2019. Mirel Rădoi: "Am fost convins că mă trec şi cu liceul"

La vârsta examenului respectiv, am fost transferat de la Turnu Severin la Craiova. Timp de aproape jumătate de an, am fost convins că m-au trecut şi cu liceul în Bănie. Când m-am dus însă să mă interesez pentru BAC, directorul a ramas uimit: «Mirele, ai înnebunit? Tu nu eşti înscris aici! S-a discutat pe tema asta, dar nu ţi-au adus actele». Nu era obligatoriu să mergi la ore, puteai să dai doar teze, examene şi am crezut tot timpul că sunt înscris. Sincer, chiar eram pregătit atunci să dau BAC-ul, fiindcă la Severin, pâna în clasa a XI-a, mergeam destul de des la şcoală, chiar dacă mai lipseam din cauza meciurilor şi antrenamentelor”, a povestit Rădoi în gsp.ro, în perioada în care nu putea să-şi ia licenţă de antrenor pentru că nu avea luat BAC-ul.

Bacalaureat 2019. Mirel Rădoi: “Am trecut probele scrise" 

Bacalaureat 2019. Se ştie că Mirel Rădoi nu s-a prezentat la BAC. În iulie 2015, Rădoi a dat o parte din probe la colegiul UCECOM "Spiru Haret", din Bucureşti, la specializareatehnician în activități economice. Totuși, aflat în pregătiri cu Steaua, Mirel Rădoi nu s-a prezentat la probe importante, precum "Limba și literatura română, proba scrisă", "Matematică" și "Geografie", astfel că a ratat iar BAC-ul. A revenit în 2018. “Am trecut probele scrise la matematică, româna şi engleza. Urmeaza testele la oral. Recunosc, cel mai dificil e la mate. Mi-e foarte greu, chiar dacă iau şi meditaţii! Nu ştiu însă când voi susţine şi ultima parte a examenelor. Va fi în funcţie de timpul de la lot, fiindcă acum prioritatea mea numărul unu e calificarea cu U21 la Euro”, spunea Rădoi. Într-adevăr, Rădoi figurează ca neprezentat la examen în 2018, sacrificând, încă o dată, studiile în favoarea fotbalului.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si