BACALAUREAT TOAMNĂ 2019. Au fost afișate rezultatele finale

BACALAUREAT TOAMNĂ 2019. Rezultatele finale ale sesiunii august-septembrie a Bacalaureatului au fost publicate, vineri, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, cu o zi mai devreme decât data anunţată de Ministerul Educaţiei. Înaintea contestaţiilor, rata de promovare a fost de 30,8%.

R.B., vineri 06 septembrie 2019 , 18:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

BACALAUREAT TOAMNĂ 2019. Rezultatele sesiunii de toamnă a Bacalaureatului după soluţionarea contestaţiilor au fost publicate, vineri, pe site-ul http://bacalaureat.edu.ro/.

Primele rezultate au fost publicate marţi, iar 21 de elevi au obţinut medii peste 9, cea mai mare medie fiind 9,78. Ea a fost obţinută de un elev de la Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu" Târgu-Jiu.

Citeste si: BACALAUREAT TOAMNĂ 2019. Au fost afișate rezultatele finale

BACALAUREAT TOAMNĂ 2019.

Potrivit MEN, din totalul absolvenţilor care au promovat (10.718), 8.049 de candidaţi provin din promoţia curentă, iar 2.669 de candidaţi provin din promoţiile anterioare.

Rata de promovare generală, înaintea contestaţiilor, a fost de 30,8%. 

Citeste si: Bacalaureat sesiunea august-septembrie. Proba la limba română

Potrivit MEN, s-au prezentat 34.815 candidaţi din cei 43.528 de candidaţi înscrişi. 70 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceştia nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.

BACALAUREAT TOAMNĂ 2019. Înainte de contestaţii, procente de promovare peste 40 au fost în judeţele Harghita (44,44%), Iaşi (43,69%), Gorj (42,46%), Alba (41,18%) şi Dolj (40,36%), în timp ce rezultate scăzute (sub 25%) s-au înregistrat în judeţul Giurgiu (21,85%).

Citeste si: Andronescu: Cei care intră sub media 5 în liceu sunt candidaţi siguri la nepromovarea examenului de bacalaureat

Rata de reuşită pentru candidaţii din Capitală a fost de 31,95%.

BACALAUREAT TOAMNĂ 2019. Media minimă de promovare a examenului este 6, iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5.

Procentul de promovare este calculat din totalul candidaţilor prezenţi, incluzând în această categorie şi candidaţii eliminaţi.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 13 aprilie 2021: Euro și dolarul cresc față de leu! Care sunt... Curs valutar BNR marți, 13 aprilie 2021: Euro și dolarul cresc față de leu! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID? Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
infoactual.ro
Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si