Baiat de 10 ani din Bacau, dat in judecata de o procuroare si o judecatoare pentru datoriile tatalui mort

Un baietel in varsta de 10 ani din Bacau a fost dat in judecata de doua magistrate care vor sa recupereze banii pe care tatal mort al baiatului li datora.

A.S., miercuri 25 ianuarie 2017 , 13:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Un baietel de 10 ani, pe nume M. A, are calitatea de parat in doua procese, care i-au fost intentate de doi magistrati din Bacau. Procurorul Gina Magirescu, de la Inspectia Judiciara, solicita de la copil 1.000 de euro si 2.800 de lei, iar judecatorul Smaranda Maftei, de la Tribunalul Bacau, ii cere 17.500 de lei. Copilul este singurul urmas legal al tatalui sau, Gabriel Antoci, un antrenor de fitness din Bacau, care a murit pe 23 aprilie 2016, la varsta de 34 de ani, diagnosticat cu leucemie. Dupa dezbaterea succesiunii, baiatul de 10 ani a mostenit de la tatal sau o masina veche, marca Audi, un apartament, dar si datorii consistente. Numai amenzile si taxele neplatite totalizeaza 21.353 de lei. „Viata mea s-a schimbat foarte multe de la decesul lui Gabriel. Sunt data in judecata in aceste procese de doi magistrati, dar am fost sunata si de alte persoane, care au spus ca tatal copilului meu, cu care am avut o relatie, care s-a incheiat de mult, le datoreaza bani. Nu am crezut ca este posibil ca un om sa lase atat de multe probleme si treburi nerezolvate. Incerc sa le rezolv pe toate si sa nu pierd apartamentul care va fi al lui baiatului“, a spus Marina Sighinas, pentru ziarul Adevarul.

Un baietel de 10 ani, pe nume M. A, are calitatea de parat in doua procese, care i-au fost intentate de doi magistrati din Bacau. Procurorul Gina Magirescu, de la Inspectia Judiciara, solicita de la copil 1.000 de euro si 2.800 de lei, iar judecatorul Smaranda Maftei, de la Tribunalul Bacau, ii cere 17.500 de lei, scrie ziarul Adevarul.

Copilul este singurul urmas legal al tatalui sau, Gabriel Antoci, un antrenor de fitness din Bacau, care a murit pe 23 aprilie 2016, la varsta de 34 de ani, diagnosticat cu leucemie. Dupa dezbaterea succesiunii, baiatul de 10 ani a mostenit de la tatal sau o masina veche, marca Audi, un apartament, dar si datorii consistente. Numai amenzile si taxele neplatite totalizeaza 21.353 de lei.

„Viata mea s-a schimbat foarte multe de la decesul lui Gabriel. Sunt data in judecata in aceste procese de doi magistrati, dar am fost sunata si de alte persoane, care au spus ca tatal copilului meu, cu care am avut o relatie, care s-a incheiat de mult, le datoreaza bani. Nu am crezut ca este posibil ca un om sa lase atat de multe probleme si treburi nerezolvate. Incerc sa le rezolv pe toate si sa nu pierd apartamentul care va fi al lui baiatului“, a spus Marina Sighinas, pentru ziarul Adevarul.

Citeste mai multe AICI.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si