”Mama se odihneşte, are nevoie de multă odihnă. Se simte mai mai bine. Vede foarte bine. Deci ce se spune sunt doar speculaţii total aiurea”, a spus fiul artistei, la un post tv.

Citeste si: VIDEO| Cornelia Catanga, prima declarație după ce a făcut infarct: "Sunt bine. Sunt la recuperare"

O presupusa dieta, dar si supararile din viata de zi cu zi au adus-o pe legenda muzicii lautaresti, Cornelia Catanga, la un pas de moarte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Catanga a făcut infarct. Aurel Pădureanu: Am ieșit afară gol, eram zăpăcit. Alexandru țipa "mama moare"

In vreme ce medicii ne atrag atentia asupra pericolelor ascunse in curele de slabire, interpreta isi linisteste admiratorii in prima ei declaratie de la infarctul suferit acum 3 zile.

Citeste si: Ce a provocat infarctul Corneliei Catanga? ”A avut o discuție aprinsă cu o femeie” Cine aruncă bomba

"Foarte bine sunt. Sunt in recuperare.", sunt primele cuvinte ale interpretei de muzica lautareasca dupa momentul de cotitura al vietii.

Pana sa se prabuseasca, intr-un mall din Capitala,  Cornelia Catanga a slabit, in cateva luni, aproape 30 de kilograme. Scaderea brusca in greutate le-a dat voie jurnalistilor sa speculeze ca interpreta de muzica lautareasca ar tine o dieta draconica,  iar efortul de a se abtine de la mancare i-ar fi permis, la varsta de 61 de ani, sa ajunga la 53 de kilograme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si